Gulvafslibning på Amager og resten af KBH

Så var det tid til at få vores trægulve givet en gulvafslibning, de var virkelig ned slidte og trængte til en kærlig hånd.

Jeg ringede til lidt forskellige gulvfirmaer i København og jeg fik der fat på en gulvmand der hedder Henrik Jacobsen.

Vi aftalte at han skulle komme forbi ugen efter for at danne sig et overblik over situationen med vores gulve og hvad der skulle til for at de kunne blive flotte igen.
Se reklame film her fra Hellerup Gulve v/Henrik Jacobsen:

Dagen kom hvor han bankede på døren til vores restaurant og vi fik en god snak, blandt andet om vores restaurant og hvor gode nogle minder vi har her.

Et par dage efter mødte Hellerup Gulve v/Henrik Jacobsen op på vores  restaurant, vi har aldrig set maskinen som bruges til det før, og var rigtig fascineret over hvor godt den hjælper. Vores gulv gik fra at være, ja, nærmest helt sort til at skinne som helt nyt gulv.

Det var en flot gulvafslibning vi fik på Amager

Aldrig har mit hjem været smukkere efter at have haft besøg af Henrik der udførte vores gulvafslibning Amager.

Udover gulvslibning fik vi en kop kaffe med denne venlige mand efter han havde arbejdet, det var dejligt med en arbejdsom mand, men som alligevel lige have tid til at ”underholde” en gammel dame som mig i 10 minutter.

Ja, jeg vil uden tvivl anbefale Henriks gulvfirma til udføring af gulvafslibning i København, så dejlig en service og helt vildt gode priser og så vil de fleste mennesker nok også se det som et plus at man ovenikøbet har tid til en kop kaffe, det synes en dame som mig da i hvert falde er skønt! De bedste anbefalinger skal lydes herfra!

Vores restaurant er bare blevet flot og indbydende efter vi fik slebet vores gulve.

læs meget mere om gulvafslibning og gulvafhøvling her på han hjemmeside: http://www.kbhgulvafslibning.dk/

Tags: , , ,